مجله زیبایی

اکستنشن مو چیست؟ ✔️ چگونه انجام میشود؟ انواع آن، مضرات و عوارض جانبی

باید گفت که اکستنشن مو یک انتخاب عالی برای برای افرادی است، که به دنبال حجیم کردن و بلندتر کردن موهای خود هستند. شاید شما نیز برای اولین بار است که قصد استفاده از اکستنشن مو را دارید. پس با ایرانیجو همراه باشید.

اکستنشن مو چیست؟

یکی از روشهایی که به شما کمک میکند تا موهایی بلند، حجیم و رنگی داشته باشید، اکستنشن مو است. که به دو شکل موی طبیعی و مصنوعی انجام میشود. با کمک اکستنشن مو (Hair extensions) قادرید در هر زمان که میخواهید موهای ضخیم، بلند و رنگی را لابلای موهای خود اضافه کنید.

اکستنش مو چیست و چگونه است
اکستنش مو چیست و چگونه است؟

انواع موهای مورد استفاده در اکستنشن

قبل از اینکه درباره نحوه نصب اکستنشن روی مو صحبت کنیم، بهتر است که انواع مو مورد استفاده در Hair extensions را توضیح دهیم. برای اکستنشن مو هم از موی مصنوعی و هم از موی انسان استفاده کرد. هر دو نوع بسته به موهای مشتری و مدل ایجاد شده عالی هستند.

همانطور که کیفیت مو مهم است، چگونگی تهیه آن نیز به همان اندازه اهمیت دارد. مهم است که بدانید موهای شما از یک اهدا کننده مشتاق تهیه شده است یا منابعی مانند جسد دارد.

  1. موی مصنوعی
  2. موی انسان

موی مصنوعی

موهای مصنوعی یک گزینه عالی برای کسانی است که برای اولین بار اکستنشن را امتحان می کنند. این مو را می توان به با گیره نصب و به صورت گاه به گاه استفاده کرد.

موی مصنوعی اساساً پلاستیکی است و نمی توان آن را با حرارت حالت داد، اما به مقرون به صرفه ترین گزینه است. موهای مصنوعی عمدتاً همان چیزی است که کلاه گیس‌ها از آن ساخته می‌شوند. این نوع اکستنشن بسته به قیمت می توانند از نظر کیفیت متفاوت باشند.

یکی از مواردی که در اکستنشن مو مصنوعی و طبیعی باید به آن توجه کرد، استفاده از سیلیکون است. برخی از شرکت ها موها را با سیلیکون می پوشانند و باعث می شود موها براق و نرم به نظر برسند. اما، با از بین رفتن این حالت، موها بیشتر گره می‌خورند و تارها کدر می‌شوند.

موی انسان

موی انسان از نظر کیفیت و منبع بسیار متفاوت است. این مو می تواند از بسیاری از نقاط جهان به دست بیاید، که چین و هند بیشترین تولید را دارند. اگر خودتان موی اکستنشن را تهیه می کنید، لازم است اصطلاحاتی که برای درجه بندی آن استفاده می شود را بدانید.

رایج ترین عبارتی که در مورد موهای با کیفیت انسان می شنوید رمی است. این بدان معناست که موها یا بکر هستند (غیر شیمیایی) یا تا حد ممکن سالم بوده و کوتیکول‌ها در یک جهت صاف هستند.

مرتبط:   بهترین روش کاشت ابرو چیست؟ مزایا و عوارض آن + مراقبت ها

موهای طبیعی انسان کیفیت موی رمی را ندارد زیرا ممکن است فرآوری شده و یا رنگ شود. اما موی رمی موهای سالم و بکری است که هرگز فرآوری نشده است. از آنجایی که تمام موها در یک جهت قرار دارند، موهای رمی بافت نرم و ابریشمی خود را حفظ می کنند.

انواع اکستنشن مو کدامند؟

با توجه به میزان ماندگاری Hair extensions را میتوان به موارد زیر تقسیم بندی کرد:

  • اکستنشن مو دائم: طول عمر این نوع اکستنشن حدود 6 ماه است و موهای بیشتری نیز بکار گرفته میشود.
  • اکستنشن نیمه دائم: این نوع حدود 2 ماه طول عمر دارد و با چسب، دسته های کوچک مو به موهای فرد متصل میشود.
  • اکستنشن موقت: در این نوع، بافت های مو را با کلیپس به موی فرد متصل میکنند و به راحتی قابل جدا شدن هستند.
  • اکستنشن مو گرم: در این نوع از پنس های گرم برای اتصال مو استفاده میشود تا عمل اکستنشن سریع انجام گردد.
اکستنشن مو دائم
اکستنشن مو دائم


مقایسه اکستنشن مو دائم، موقت و نیمه دائم

در جدول زیر انواع روشهای نصب اکستنشن را مقایسه کرده ایم:

ویژگیاکستنشن مو دائماکستنشن مو موقتاکستنشن مو نیمه دائم
مدت زمان ماندگاریدائمی6-8 هفته8-12 هفته
جنس تار موطبیعیمصنوعی یا ترکیبیمصنوعی یا ترکیبی
روش نصبگره ایچسبیچسبی
هزینهبالامتوسطمتوسط-پایین
مراقبتآسانمتوسطمتوسط-دشوار
عوارض احتمالیکممتوسطمتوسط
مقایسه اکستنشن مو دائم، موقت و نیمه دائم

انواع روشهای نصب اکستنشن مو

برای تعیین بهترین نوع اکستنشن برای موهای خود، لازم است با یک متخصص مشورت کنید. بسته به تجربه شخصی که اکستنشن را نصب می کند، هر روشی می تواند ایمن یا آسیب زا باشد.

گیره، نوار چسب، میکرو لینک و دوخت انواع مختلفی از اکستنشن مو هستند. محبوب ترین روش های نصب اکستنشن مو عبارتند از:

  1. اکستنشن گیره و کلاه گیس
  2. اکستنشن بافت یا دوخت
  3. اکستنشن چسبی
  4. اکستنشن مهره ای
  5. نصب اکستنشن موی هاله ای
  6. اکستنشن میکرولینک

اکستنشن گیره و کلاه گیس

گیره و کلاه گیس گزینه های عالی برای کسانی هستند، که به طور موقت به دنبال افزایش حجم موی خود هستند. گیره ها دارای انواع مختلفی هستند که می توانند به شما کمک کنند ظاهر خود را تغییر دهید.

 شما می توانید آنها را فقط برای یک روز یا مناسبت خاص بپوشید و سپس آنها را بردارید. اما اگر به خوبی از آنها مراقبت کنید، می توانند برای مدت طولانی برای شما دوام بیاورند. اما اگر می خواهید رنگ ها، بافت ها و تراکم های مختلف را امتحان کنید، کلاه گیس ها عالی هستند.

اکستنشن گیره و کلاه گیس
اکستنشن گیره و کلاه گیس

اکستنشن بافت یا دوخت

دوخت یکی از اشکال کلاسیک اکستنشن است، که برای پوشین طولانی مدت عالی است. در این مدل اکستنشن ها به موی طبیعی دوخته می شوند. این روش در موهای نازک به خوبی کار نمی کند، زیرا تارهای مو باید به طور ایمن به موهای طبیعی متصل شوند.

مرتبط:   فیشیال چیست؟ ✔️ 4 مزیت و 5 گام انجام فیشیال صورت+ عوارض جانبی

این شکل از اکستنشن ممکن است سنگین و ناراحت کننده باشد و باعث ایجاد فشار بر روی پوست سر شود.

مدل بافت یا دوخت
مدل بافت یا دوخت

اکستنشن مو چسبی

اکستنشن های نواری دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد. این اکستنشن با ریشه ها هماهنگ شده و سپس به موهای طبیعی چسبانده می شوند. بنابراین  آن ها باید توسط یک آرایشگر برداشته شوند، تا آسیب به مو به حداقل برسد.

 اگر به خوبی از آنها مراقبت شود، می توان موها را پس از برداشت دوباره در ریشه نصب کرد. روش نوار چسب برای کسانی که دوست دارند موهایشان در هوا خشک شود روش ایده آلی نیست.

زیرا رطوبت چسب extension را از بین می برد. در نتیجه اکستنشن ها می افتند و نیاز به نصب مجدد دارند.

مدل چسبی
مدل چسبی

اکستنشن مهره ای

اکستنشن های مهره ای مطلقاً به حرارت یا چسب نیاز ندارند. تنها حدود 10 درصد موهای طبیعی فرد را  در داخل مهره ها استفاده می کنند.

این اکستنشن به سرعت نصب شده و مراقبت از آن بسیار آسان است. ردیف‌های مهره‌ای حجم بیشتری را ایجاد می‌کنند و برای موهای متراکم‌تر عالی هستند.

اکستنشن مهره ای
اکستنشن مهره ای

اکستنشن موی هاله ای

اکستنشن‌های هاله ای برای افرادی مناسب است  که نمی‌خواهند همیشه از اکستنشن استفاده کنند. یک هاله از مو بر روی تاج سر قرار داده می شود و با موهای طبیعی صاحب آن ترکیب می شود.

هاله‌ها فقط به یک قرار ملاقات سریع با آرایشگر نیاز دارند، تا آنها را کوتاه کرده و با موهای مشتری ترکیب کند. در صورت مراقبت صحیح از  این اکستنشن، می‌توان آن‌ را برای سال‌ها پوشید. آنها همچنین برای رویدادهای خاص عالی هستند و آسیب کمتری به مو میرسانند.

اکستنشن موی هاله ای
نصب اکستنشن مو هاله ای

انجام اکستنشن مو میکرولینک

یکی دیگر از روشهای نصب، روش اکستنشن میکرولینک است که در آن اکستنشن ها را با استفاده از یک مهره سیلیکونی کوچک به مو وصل می کنید. سپس مهره با استفاده از یک ابزار مخصوص در فضا بسته می شود.

از آنجایی که مهره ریز بسیار نزدیک به پوست سر چسبیده است، اکستنشن های میکرولینک نسبت به روش های دیگر طبیعی تر به نظر می رسند.

مدل میکرولینک
مدل میکرولینک

عوارض اکستنشن مو

اکستنشن مو یکی از روش های سریعی است، که افراد برای بلندی و پرپشتی موهای خود از آن استفاده می کنند. به کمک این روش محبوب می توان در مدت زمان کوتاهی عیب و نقص موها را برطرف کرد.

مرتبط:   بهترین مرکز فیشیال در کرج [لیست 10 تایی] پاکسازی صورت خانم ها و آقایان

با این وجود اکستنشن می تواند سبب بروز یکسری عوارض شود،مهمترن مضرات اکستنش عبارتند از:

  1. ریزش مو
  2. وارد آمدن فشار به پوست سر
  3. سردرد یا میگرن
  4. واکنش آلرژیک
  5. موقتی بودن اکستنشن
  6. اثرگذاری بر رشد موها

که در ادامه به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.

ریزش مو

ریزش مو اصلی ترین آسیبی است، که در اثر اکستنشن به موهای شما وارد می شود. از آنجایی که موهای اضافه شده به موی طبیعی شما می چسبند، بنابراین ممکن است سبب کشیدگی و ریزش آن ها شوند.

میزان ریزش مو با توجه به برخی عوامل مانند قدرت موها، روش نصب موهای اضافی و بلندی آن ها متفاوت است. به عنوان مثال اکستنشن مهره ای بیشتر از روش های دیگر سبب کشیدگی مو می شود.

 بنابراین در این روش ریزش مو نسبت به دیگر روش های نصب بیشتر است. حتی اگر تصمیم بگیرید که موهای اضافه را بردارید، ممکن است تارهای زیادی از موهایتان را از دست بدهید.

ریزش مو
ریزش مو

وارد آمدن فشار به پوست سر

کشیدگی پوست سر یکی از مضرات اصلی اکستنشن مو است. موهای طبیعی به صورت تدریجی روی سر شما اضافه می شوند، بنابراین فشار زیادی را به پوست سر تحمیل نمی کنند.

اما اکستنشن به یکباره وزنی را به پوست سر اضافه می کند و آن را دچار کشیدگی می کند. کشیدگی پوست سر درد ضعیفی را به همراه داشته و سبب ناراحتی شما خواهد شد.

سردرد یا میگرن

سردرد یا میگرن یکی از عوارض اکستنشن مو است که به دلیل کشیدگی پوست سر ایجاد می شود. افرادی که سابقه میگرن دارند، بیشتر مستعد این سردردها خواهند بود.

واکنش آلرژیک

پوست سر برخی افراد ممکن است نسبت به چسب های اکستنشن واکنش نشان دهد. نشانه های این حساسیت می تواند شامل قرمزی، خارش و پوسته پوسته شدن باشد.

موقتی بودن اکستنشن

تفاوت اساسی اکستنشن با کاشت مو در دائمی نبودن آن است. اکستنشن مو موقتی است و به ترمیم نیاز دارد. البته عمر آن ارتباط نزدیکی با روش نصب آن دارد. بنابراین هزینه ترمیم مو نیز یکی دیگر از عوارض آن به شمار می آید.

اثرگذاری بر رشد موها

از آنجایی که اکستنشن مو فشار زیادی را به پوست سر و موهای شما وارد می کند، می تواند رشد مو را نیز دچار اختلال کند. اکستنشن سبب کشیدگی ریشه مو خواهد شد و می تواند دلیلی برای آلوپسی کششی باشد.

 بنابراین این روش علاوه بر ریزش مو ممکن است، سبب بوجود آمدن لکه های طاسی نیز بشود. از طرفی گیره ها و چسب هایی که در اکستنشن مو بکار می رود می تواند سبب ضعیف شدن تارهای مو شده و به فولیکول های آن آسیب بزند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا