مجله زیبایی

بهترین روش کاشت ابرو چیست؟ مزایا و عوارض آن + مراقبت ها

برای افرادی است که ابروهای نازک و از دست رفته دارند؛ کاشت ابرو روشی دائمی، طبیعی و مقرون به صرفه است. آیا دوست دارید یک طرح جدید برای ابروهای خود اتخاذ کنید؟ در این مقاله از ایرانیجو را با کاشت ابرو و هر آنچه لازم است در ارتباط با این روش زیبایی بدانید آشنا کنیم. پس ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

کاشت ابرو چیست؟ 

کاشت ابرو با انتقال فولیکول‌های مو از ناحیه دیگری از بدن (معمولاً از پشت پوست سر) شکل و پری ابروهای شما را افزایش می‌دهد.

این یک روش جراحی است که در آن موهای بدن از نواحی متراکم‌تر (در مردان از پشت سر،قفسه سینه یا ریش) برداشته می‌شود، تا آن‌ها را به مناطقی که به اندازه کافی رشد نمی‌کنندپیوند بزنند.

بهترین روش کاشت ابرو چیست؟ بررسی مزایا و عوارض آن
بهترین روش کاشت ابرو چیست؟ بررسی مزایا و عوارض آن

این جراحی ممکن است به دلیل ریزش موی ناشی از افزایش سن، جای زخم و یا استعداد ژنتیکی انجام شود.

اصولا در تمام بیماران می شود کاشت ابرو را انجام داد، اما ممکن است انجام این روش در موارد نادری مناسب نباشد.

آیا نیاز به بازگرداندن انحنای هماهنگ‌تری به ابروهای خود دارید؟ یا فقط می‌خواهید ابروهای کم پشت را پر کنید یا جای زخم را بپوشانید؟ 

دلیل هر چه که باشد، مهم است بدانید که کاشت ابرو به ما این امکان را می‌دهد که از دست دادن کامل یا جزئی ابروها را به روشی زیبا شناختی، موثر و هماهنگ بپوشانیم.

چه چیزی باعث ریزش موی ابرو می‌شود؟

دلایل مختلفی برای ریزش موهای ابرو وجود دارد. شایع‌ترین آنها مربوط به افزایش سن در حدود 40 سالگی است. دلایل دیگر عبارتند از: بارداری و زایمان، استرس یا اضطراب، کمبود مواد مغذی و یا برخی بیماری ها.

مزایای کاشت ابرو چیست؟

موهای ابروهای شما نقش مهمی در حالات چهره شما دارند و به صورت شما شکل منحصر به فردی می‌دهند. اما کاشت ابرو نه تنها به دلایل زیبایی می‌تواند مفید باشد، بلکه با دور نگه داشتن چشم‌های شما از کثیفی و گرد و غبار، عملکرد محافظتی دارند.

کاشت ابرو برای افرادی که می‌خواهند ظاهر ابروهای خود را تغییر داده و یا زیباتر سازند مناسب است. این روش با انتقال فولیکول‌های مو معمولاً از پشت سر به ابروها، شکل و تراکم ابروهای شما را بهبود می‌بخشد.

مانند موهای سر، آلوپسی می‌تواند بر ابروهای شما نیز تأثیر بگذارد و سبب کچل شدن قوس ابرو شود. این بیماری هم زنان و هم مردان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و ممکن است در نتیجه سن یا به دلیل یک بیماری خودایمنی رخ دهد.

این امر بر ویژگی‌های فیزیکی صورت تأثیر گذاشته و می‌تواند باعث خجالت زدگی افراد شود. سایر مزایای کاشت ابرو شامل موارد زیر است:

  • تراکم و شکل طبیعی ابروها را بازیابی کنید.
  • جای زخم روی ابروها را بپوشانید یا عدم تقارن را اصلاح کنید.
  • این یک راه حل دائمی است.
  • این روش بدون درد است و دوران بهبودی کوتاهی دارد.
  • از آنجایی که این روش مستقیماً موها را از سر شما می‌گیرد، موها دائمی هستند.

روش‌های مختلف کاشت ابرو

جراحی کاشت ابرو با ریزش مو در این قسمت خاص از صورت به طور موثر مبارزه می‌کند. شود. کاشت ابرو یک روش کاشت مو است که در آن موهای فردی از پشت یا کنار پوست سر برداشته و به ناحیه ابرو پیوند زده می‌شود.

 برداشت از طریق استخراج واحد فولیکولی (FUE) انجام می‌شود، به این معنی که حداقل جای زخم وجود دارد. پیوند از طریق روش پیوند واحد فولیکولی (FUT) انجام می‌شود، بنابراین به ابرو اجازه می‌دهد کاملا طبیعی به نظر برسد.

مرتبط:   لیزر موهای زائد چیست؟ بررسی مزایا، عوارض و معایب آن

هرکسی که تمام یا بخشی از ابروهای خود را از دست داده است، یا فقط می‌خواهد ابروی پرتری داشته باشد باید کاشت ابرو را در نظر بگیرد.

دو مرحله اصلی در کاشت ابرو وجود دارد. برداشت فولیکول‌های اهدا کننده و پیوند فولیکول‌ها به ابروی شما.

برش‌های کوچک در محل‌های اهدا کننده فولیکول (روش FUE ) : برای برداشت فولیکول‌های اهداکننده، ناحیه کوچکی از مو تراشیده می‌شود و برش‌های پانچ کوچک برای برداشتن فولیکول‌های مو ایجاد می‌شود. معمولاً با استفاده از این روش نیازی به بخیه نیست، زیرا برش‌ها بسیار کوچک هستند.

موهای کاشته شده به ابرو (روش FUT) : پس از برداشت فولیکول‌ها، برش‌های کوچکی در ابروی شما ایجاد می‌شود. فولیکول‌های مو به صورت جداگانه و دقیق کاشته می‌شوندف تا از رشد طبیعی مو اطمینان حاصل شود.

بهترین روش کاشت ابرو

کاشت ابرو روشی برای ترمیم ابروها با استفاده از موهای خود فرد است، که از سایر قسمت‌های بدن جمع آوری شده است. موهایی که برای ابروها مورد استفاده قرار می‌گیرند از پشت سر با کمک روش استخراج واحد فولیکولی (FUE) یا انتقال واحد فولیکولی (FUT ) گرفته می‌شود.

نازک شدن ابروها یا ریزش موی ابرو ممکن است موقتی باشد، اما اغلب موهای ابرو به خودی خود رشد نمی‌کنند. روش‌های موقتی برای پرتر نشان دادن ابروها وجود دارد، اما هیچ کدام از آنها راه حل‌های طبیعی برای مشکل شما نیستند.

 درمان‌های زیبایی وجود دارند که می‌توانند راه‌حل‌های طولانی‌مدت‌تری ارائه دهند و ممکن است بخواهید برای بازگرداندن ضخامت ابروهای خود از درمان‌های زیبایی استفاده کنید.

با توجه به پیشرفت در تکنیک‌های کاشت مو، کاشت ابرو امکان پذیر است. هنگامی که به درستی اجرا شود، می‌تواند نتایج مطلوبی را ارائه دهد. اگر به هر دلیل دچار ریزش دائمی ابرو یا نازک شدن ابرو هستید، روش کاشت ابرو بهترین راه حل برای ترمیم ابروهای دلخواه شماست.

کاشت ابرو چگونه انجام می شود؟  

قبل از انجام عمل شما با پزشک مشاوره خواهید داشت و در ارتباط با رویه و خطرات این روش با شما صحبت خواهد شد. پزشک همچنین ناحیه ابرو و هم پوست سر شما را از نظر مکان های اهدا کننده بالقوه بررسی می کند.

جراحی با بی حسی موضعی انجام می‌شود، تا ضمن هوشیاری دردی احساس نشود.‌

همچنین در صورت تمایل ممکن است آرامبخش یا بیهوشی عمومی دریافت کنید، اما اکثر بیماران ما فقط بی حسی موضعی را انتخاب می‌کنند.

جراح ابتدا واحدهای فولیکولی منفرد را با استفاده از ابزارهای خاص از ناحیه اهداکننده خارج می‌کند. سپس هر پیوند را به طور کامل بررسی کرده و آن را در محلول غنی از مواد مغذی نگهداری می‌کند.

 هر پیوند مو به صورت جداگانه انجام می‌شود و به محل قرارگیری و جهت طبیعی رشد آن توجه می‌شود. به این ترتیب طبیعی‌ترین ظاهر ممکن به دست می‌آید.

مدت زمان این روش می‌تواند بسته به وسعت فرآیند بسیار متفاوت باشد. تخمین زده می‌شود که پرکردن ابروهای روشن حدود 2 ساعت طول بکشد، اما بازسازی کامل هر دو ابرو ممکن است بسیار طولانی‌تر شود.

روش کار مانند کاشت مو است. برای بازسازی ابرو در مردان، مناسب‌ترین مناطق را برای برداشت انتخاب شده و موارد زیر در نظر گرفته می‌شود.

  • سرعت رشد (موهای سر سریعتر از ابروها رشد می‌کنند)
  • انحنای موها که نیاز به برداشت موهای بلند دارد.
  • مدت چرخه مو، که در هر قسمت از بدن متفاوت است.

کاشت ابرو در چه مواردی توصیه نمی‌شود؟

در موارد بیماری التهابی یا خود ایمنی پیشرونده، کاشت ابرو توصیه نمی‌شود. این به این دلیل است که اگر بیماری شما به پیشرفت ادامه دهد، موها می‌ریزند.

مرتبط:   سابسیژن چیست؟ انواع، مزایا و معایب + کاربرد ها و نحوه انجام

کاشت ابرو و کاشت مو هر دو کار دقیقی هستند و فقط زمانی باید انجام شوند که شرایط زمینه‌ای تثبیت شود.

در صورت وجود اسکار روی ابروها، آماده سازی ناحیه پیوند با تزریق تکه‌های ریز چربی (پیوند نانو چربی) ترجیح داده می‌شود. این امر باعث می‌شود که اسکارها نرم شده و ناحیه مورد نظر ترمیم شود.

در صورتی که کاشت ابرو توصیه نشود، درمان‌های مناسب‌تری که در دسترس است به بیمار ارائه می‌شود.

چه کسانی کاندیدای مناسبی برای کاشت ابرو هستند؟

به طور کلی اکثر بیماران کاندید مناسبی برای کاشت ابرو هستند. داشتن یک وضعیت سلامت کلی خوب برای به حداقل رساندن خطر عوارض مهم است. بیمارانی که موهای ابروی خود را در نتیجه ژنتیک، کندن بیش از حد یا ضربه از دست داده‌اند، عموما بهترین کاندیداها هستند.

کاندیداتوری شما توسط پزشک تعیین می‌شود. باید واقع‌بین باشید که کاشت ابرو چه کاری می‌تواند برایتان انجام دهد. این روش به طور قابل توجهی ابروها را بهبود می‌بخشد و بهترین نتیجه ممکن را ایجاد می‌کند.  اما کمال گرایی معمولاً واقع بینانه نیست.

نتایج کاشت ابرو

ریشه موی کاشته شده بلافاصله پس از جراحی شروع به رشد می‌کند. اما حدود 3-2 هفته بعد دوباره می‌ریزد که کاملا طبیعی است و در همه بیماران قابل مشاهده است. ریشه‌های مو حدود 4 هفته بعد از عمل شروع به رشد می‌کنند. نتیجه نهایی کاشت ابرو حدود 10 ماه پس از عمل قابل مشاهده است.

مراقبت‌های بعد از عمل کاشت ابرو

کاشت ابرو یک روش ظریف است. پیروی شما از دستورالعمل‌های زیر برای نتیجه مطلوب ضروری است.

  1. تا 48 ساعت پس از جراحی الکل مصرف نکنید. الکل خون را رقیق می‌کند و ممکن است باعث خونریزی شود.
  2. به مدت 2 روز پس از جراحی از آسپرین، موترین، NSAID ها استفاده نکنید (مگر اینکه پزشک مصرف این داروها را تایید کرده باشد).  زیرا این داروها نیز می‌توانند خون را رقیق کرده و باعث خونریزی شوند.
  3. در چند روز اول برای برداشتن وسایل خم نشوید، تا از تورم جلوگیری کنید.
  4. پس از جراحی بیش از حد غذا نخورید، زیرا ممکن است باعث ناراحتی معده شود.
  5. زمان خوابیدن سعی کنید که به پهلو نخوابید و به پشت دراز بکشید، چرا که ممکن است پیوند‌ها روی بالش ساییده شوند.
  6. سعی کنید سر خود را با قرار دادن دو بالش بالا نگه دارید و از یک رول حوله زیر گردن خود برای تسکین درد استفاده کنید.
  7. داروهای تجویز شده را به درستی مصرف کنید. آنتی بیوتیک باید سه  بار در روز و  به مدت 3 روز برای کمک به جلوگیری از عفونت، مصرف شود.
  8. در صورت بروز درد می‌توانید از مسکن‌هایی مانند تایلنول هر 6 ساعت یکبار استفاده کنید.
  9. بعد از 14 روز می‌توانید کوتاه کردن موهای ابرو را شروع کنید.
  10. ریمل شفاف پس از 14 روز  و رنگ آمیزی بعد از  یک ماه قابل استفاده است. 
  11. نیازی به برداشتن بخیه‌های قابل حل نیست و حدود 3 الی 4 هفته طول می‌کشد تا بخیه‌ها حل شوند.
  12. تا 7 روز بعد از عمل ورزش نکنید، زیرا می‌تواند منجر به افزایش تورم یا از دست دادن پیوند شود. پس از 7 روز می‌توان ورزش ملایم و پس از 14 روز می‌توان ورزش عادی را از سر گرفت.
  13. حداقل تا چند هفته پس از جراحی باید از سونا، شنا کردن و آفتاب گرفتن خودداری کنید. پوست پیوندها به آفتاب عادت ندارد و ممکن است به راحتی بسوزد و قرمزی مدت بیشتری باقی بماند. باید از کلاه یا عینک آفتابی استفاده کرد.

نحوه شستن ناحیه پیوند شده

24 تا 48 ساعت بعد از جراحی می‌توانید روزانه ابروهای خود را بشویید، با این حال مراقب گره‌هایی باشید که در انتهای هر برش قرار دارند. برای انجام این کار دستورالعمل‌های زیر را دنبال کنید:

مرتبط:   پیرایشگاه چیست؟ چه فرقی با سلمانی دارد؟ خدمات آرایشگاه مردانه

صورت خود را با یک کاسه آب ملایم خیس کنید. اگر از دوش استفاده می‌کنید، جریان را با دست خود مسدود کنید تا فشار آب زیاد نباشد.

می‌توانید با شامپو بچه یا صابون کف درست کنید و آن را به آرامی روی آن ناحیه بکشید. سعی کنید از مالش خودداری کرده و اجازه دهید 1 تا 2 دقیقه بماند.

سپس به آرامی با یک کاسه آب یا جریان ملایم آب حمام بشویید. بعد از شستن با استفاده از حوله خشک کنید، اما مراقب باشید که پیوندها را مالش ندهید.

این کار را دو بار در روز، از 48 ساعت بعد از عمل انجام دهید. پس از 7 روز می‌توانید به آرامی ناحیه پیوند شده را از نواحی میانی به جانبی مالش دهید، تا به از بین بردن پوسته کمک کند. بعد از 14 روز باید بتوانید به طور معمول بشویید.

عوارض کاشت ابرو کدامند؟

تهوع و استفراغ ممکن است در کمتر از 10 درصد از بیماران پس از جراحی رخ دهد. این به دلیل داروهای تجویز شده در حین جراحی است.

در مواردی ممکن است خونریزی جزئی از محل پیوند یا محل اهدا کننده رخ دهد. اگر مورد اتفاق افتاد، با گاز استریل یا یک پارچه تمیز به آن ناحیه فشار ملایم وارد کنید. فشار را برای 5 دقیقه کامل اعمال کنید، تا خونریزی متوقف شود. در صورت ادامه یافتن با پزشک تماس بگیرید.

بند سر یا بانداژ به توقف خونریزی در ناحیه اهدا کننده کمک می‌کند و نباید در 24 ساعت اول برداشته شود. تورم و کبودی پس از جراحی شایع است و ممکن است 2 تا 3 روز ادامه بیابد.

چند روز پس از جراحی، نشانه اولیه بهبود زخم، خارش در ناحیه پیوند یا اهداکننده است. اگر این علائم را دارید، آن را نخارانید! از کمپرس سرد برای تسکین آن استفاده کنید. در صورت عدم بهبود، ممکن است داروهای آنتی هیستامین تجویز شود.

روی هر پیوند ممکن است پوسته‌های کوچکی تشکیل شود. استفاده از ژل آلوورا بعد از شستشو ریزش دلمه را تسریع می‌کند. دلمه را نچینید، بگذارید خودش بیفتد.

در مواردی ممکن است بیمار در محل پیوند دچار فولیکولیت شود که شبیه آکنه یا جوش است. اگر این اتفاق افتاد، 3 بار در روز پماد آنتی بیوتیک را روی نواحی بمالید.

در تعداد کمی از بیماران ممکن است ریزش موهای بالا و زیر خط بخیه وجود داشته باشد. نگران نباشید زیرا این حالت موقتی است و بعد از 3 تا 4 ماه موها دوباره رشد خواهند کرد.

در اکثر بیماران قرمزی روی اسکار اهدا کننده در عرض چند هفته محو می‌شود، اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است چندین ماه طول بکشد تا قرمزی از بین برود.

هزینه کاشت ابرو

هزینه کاشت ابرو بستگی به تعداد پیوند و وسعت آن دارد که بر اساس اندازه و شکل ابروهای جدید مورد نظر شما متفاوت است. 

قیمت به صورت جداگانه و بر اساس تعداد پیوندهای لازم و تکنیک مورد استفاده از محاسبه می‌شود.

به ندرت، اگر این روش به دلیل ریزش مو در اثر تصادف یا شرایط پزشکی زمینه‌ای ضروری تشخیص داده شود، ممکن است بیمه بخشی از هزینه را بپردازد.

کلام آخر

یکی از روشها برای پرکردن ابرو، استفاده از عمل کاشت ابرو است. در این مقاله به روشهای کاشت ابرو و مزایا و عوارض احتمالی آن پرداختیم.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا