مجله زیبایی

تاتو موقت چیست؟ مراحل انجام، میزان ماندگاری، عوارض احتمالی+ عکس

تاتو موقت سبکی از خالکوبی است که می‌توان آن را برای مدت کوتاهی روی پوست قرار داد، و در نهایت پس از مدت زمان مشخصی از بین می‌رود.اگر تحمل درد پایینی دارید، آلرژی به جوهر دارید یا نمی‌خواهید تمام عمر خود را با یک خالکوبی دائمی را صرف کنید، بهتر است یک تاتو موقت را تجربه کنید. در ایرانیجو شما را با تاتو موقت و روش انجام آن آشنا کنیم.

تاتو موقت چیست؟

تاتو موقت یک تصویر تزیینی است، که می‌تواند برای مدت کوتاهی روی پوست شما اعمال شود. مطمئناً، تاتوهای موقت می‌توانند یک تجربه سرگرم کننده و راهی عالی برای اطمینان یافتن از احساس شما نسبت به خالکوبی‌های دائمی باشند. مدت زمان ماندگاری یک خالکوبی موقت به نوع خالکوبی انجام شده و جوهر استفاده شده بستگی دارد.

ماندگاری تاتو موقت و انواع آن
ماندگاری تاتو موقت و انواع آن

عکس برگردان یک نوع از خالکوبی‌های موقت است، که با کمی رطوبت روی پوست زده می‌شود. این نوع خالکوبی اغلب بین یک تا دو هفته دوام می‌آورد و می‌توان آن‌ را به راحتی با کمی الکل یا برخی محصولات روغنی پاک کرد.

اگر از سوزن می‌ترسید و نمی‎توانید درد را تحمل کنید، شاید باید سفر تاتو خود را با خالکوبی‌های موقت شروع کنید. از آنجایی که خالکوبی دائمی کیفیت بالاتر و طول عمر بیشتری دارد، هزینه آن بسیار بالاست.

تاتو (Tattoo) یا خالکوبی یک تصویر است که با استفاده از جوهر و سوزن روی قسمتی از بدن شما کشیده می‌شود. این روش که معمولا از آن برای زیبایی پوست استفاده می‌شود، ممکن است به دو صورت موقت و دائمی انجام شود.

قیمت تاتوهای دائمی با توجه به اندازه خالکوبی، طرح انتخابی و محل قرارگیری آن متفاوت است. اما تاتوهای موقت در مقایسه با خالکوبی‌های دائمی بسیار مقرون به صرفه هستند.

تاتو موقت چگونه انجام می‌شود؟

خالکوبی دائمی به دلایل اینکه گران، وقت گیر و تا حدودی دردناک است، لزوما برای هر فردی مطلوب نیست. تتوهای موقت به عنوان یک راه جایگزین برای تزئین پوست هستند، که با روش‌های مختلفی ایجاد می‌شوند. در ادامه به توضیح برخی از انواع تاتو موقت و نحوه استفاده از آن خواهیم پرداخت.

انواع تاتو موقت

مهم ترین روشهای تاتو موقت عبارتند از:

  1. تتوی برچسبی یا فشاری
  2. تاتو با قلم مو
  3. تاتو موقت با حنا
  4. تاتو موقت با اسپری
مرتبط:   فیلر چیست؟ ✔️ 8 کاربرد و انواع فیلر، مزایا و عوارض فیلر

تتوی برچسبی یا فشاری

 این خالکوبی یکی از رایج‌ترین انواع تاتو موقت بدن است. این تتوها با استفاده از یک تصویر از قبل ایجاد شده، روی پوست قرار می‌گیرند. استفاده از خالکوبی به سبک عکس برگردان به قدری ساده است، که حتی یک کودک نیز می‌تواند از آن‌ها استفاده کند. تصویر ایجاد شده را می‌توان به راحتی با آب و صابون پاک کرد.

برای اعمال تاتو، باید کاغذ را مرطوب کنید. آب تصویر را از روی کاغذ به پوست شما منتقل می‌کند. در صورتی که به خوبی از این تتو مراقبت کنید، به مدت دو هفته بر روی پوست باقی می‌ماند. برای کسانی که دنبال خالکوبی‌های موقتی هستند که به راحتی پاک می‌شود، خالکوبی‌های فشاری احتمالا بهترین گزینه است.

تاتو با قلم مو

 این سبک از خالکوبی شامل استفاده از شابلون ایربراش، برای ایجاد تصویر است. یک هنرمند از یک دستگاه ایربراش مخصوص و یک شابلون برای ایجاد خالکوبی استفاده می‌کند. این سبک‌ها کمی ماندگارتر از یک خالکوبی فشاری هستند.

به عنوان مثال، می‌توان آن‌ها را با دست ترسیم کرد و با استفاده از قلم مو با رنگ‌ها یا رنگدانه‌های نامحلول در آب نقاشی کرد. اگرچه این روش به یک هنرمند با استعداد نیاز دارد، اما تصویری ایجاد شده به راحتی قابل پاک کردن است.

تاتو موقت با حنا

خالکوبی حنا یکی از رایج‌ترین سبک‌های خالکوبی موقت است. حنا یک رنگ طبیعی و ارگانیک است که از برگ‌های گیاه حنا تهیه می‌شود و می‌توان از آن برای ایجاد طرح‌های پیچیده و زیبا روی پوست استفاده کرد.

 برخلاف دیگر گزینه‌های خالکوبی موقت، حنا خمیری است که روی پوست لوله می‌کنید و می‌گذارید تا خشک شود. هر چقدر حنا مدت زمان بیشتری خشک شود، تیره‌تر می‌شود.

حنا نه تنها تجربه خالکوبی موقتی را فراهم می‌کند، بلکه بدون درد بوده و یک جایگزین ایمن و طبیعی برای رنگ‌ها و جوهرهای شیمیایی است.

جوهر خالکوبی حنا در واقع از برگ‌هایی ساخته شده است، که آسیاب شده و سپس به خمیر تبدیل شده‌اند. اگر به دنبال خالکوبی‌های موقتی طولانی مدت هستید، حنا احتمالا یکی از بهترین سبک‌ها برای انجام دادن است!

مرتبط:   آرایشگاه زنانه چیست؟ چه خدماتی ارائه میکند؟ ویژگیهای سالن زیبایی

تاتو موقت با اسپری

یکی دیگر از روش‌های تتو موقت، اسپری تاتو است. این مدل از تاتو با استفاده از شابلون و اسپری‌های مخصوص روی بدن اعمال می‌شود. برای انجام دادن این روش ابتدا شابلون را بر روی پوست خود قرار داده و سپس اسپری را از فاصله 5 سانتی متری بپاشید. این تتو بسیار شبیه به تاتوهای دائمی است، اما به راحتی با کرم‌های روغنی از روی پوست پاک می‌شود.

تاتو موقت چقدر دوام دارد؟

خالکوبی‌های موقت به گونه‌ای طراحی شده‌اند که موقتی باشند. به همین دلیل است که اکثر آن‌ها در بهترین حالت فقط بین یک تا دو هفته دوام می‌آورند.

طول عمر خالکوبی به قرار گرفتن در معرض آب و همچنین اصطکاک لباس بستگی دارد. اگر به خوبی از خالکوبی مراقبت کنید و آن را به درستی اعمال کرده باشید، مطمئناً دو هفته برای شما دوام خواهد داشت.

اما در مقابل خالکوبی‌های دائمی برای شما تا آخر عمر باقی خواهند ماند. مگر اینکه تصمیم بگیرید از لیزر برای پاک کردن خالکوبی استفاده کنید. خالکوبی دائمی یک تعهد مادام العمر است، که مطمئنا برای همه مناسب نیست. این خالکوبی‌ها همچنین با افزایش سن و پیری پوست شروع به محو شدن، تغییر شکل و اندازه می‌کنند.

چگونه از تاتوی موقت خود مراقبت کنید؟

بهترین تاتوهای موقت بیشتر از دو هفته دوام نخواهد داشت. اما مراقبت‌های بعدی یک عامل تعیین کننده در ماندگاری خالکوبی شماست. مرطوب کردن روزانه احتمالا بهترین کاری است که می‌توانید برای جلوگیری از ترک خوردن، خشک شدن و محو شدن تاتو انجام دهید.

در زمان دوش گرفتن، از لایه برداری تاتو و پوست اطراف آن خودداری کنید. هنگامی که از حمام خارج شدید، خالکوبی را با یک حوله خشک کرده و از ماساژ آن بپرهیزید.

برای جلوگیری از محو شدن تاتو، از قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید جلوگیری کنید.

نحوه پاک کردن تتوهای موقت

خلاص شدن از شر این خالکوبی‌ها بسیار آسان است. روشی که برای پاک کردن خالکوبی استفاده می‌شود، کاملاً به نوع خالکوبی موقتی که انجام می‌دهید بستگی دارد. برخی از آنها به راحتی در اثر شستن با آب از بین می‌روند، اما برخی دیگر ممکن است زمان بیشتری ببرند.

مرتبط:   سابسیژن چیست؟ انواع، مزایا و معایب + کاربرد ها و نحوه انجام

بهترین راه برای پاک کردن خالکوبی‌های موقت، استفاده از الکل و پراکسید هیدروژن است. برخی از تتو‌های موقت را نیز می‌توان به راحتی با روغن بچه پاک کرد.

عوارض تتوهای موقت

برخلاف خالکوبی دائم، تاتوهای موقت نسبتاً بدون خطر هستند، زیرا جوهر روی سطح پوست به جای زیر آن رسوب می‌کند.

اطمینان حاصل کنید که به رنگ مورد استفاده در خالکوبی موقت حساسیت ندارید. واکنش‌های آلرژیک یکی از رایج‌ترین اثرات مضر خالکوبی‌های موقت است، بنابراین برای افرادی که پوست حساسی دارند، استفاده از خالکوبی موقت توصیه نمی‌شود.

از آنجایی که در خالکوبی دائمی جوهر به پوست کاملا نفوذ خواهد کرد، خطرات مرتبط با سلامتی در آن زیاد است. خطر انتقال باکتری و ویروس در صورت کثیف بودن ابزار یا خطر عفونت تاتو در صورت جدی نگرفتن مراقبت‌های بعدی وجود دارد.

 عوارض جانبی عفونت تاتو شامل تورم خالکوبی، قرمزی، بثورات پوستی، حالت تهوع و افزایش دمای بدن است. بنابراین تاتو آرتیست باید مشتریان خود را در مورد مراقبت‌های پس از خالکوبی آگاه کند.

مزایای خالکوبی موقت

انجام خالکوبی موقت برای کسانی که در مورد سبک و ماندگاری خالکوبی تصمیم نگرفته‌اند عالی است. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند تاتوهای موقتی را انجام دهند. چرا که با تغییر نظر خود در مورد ظاهر و طراحی خالکوبی، می‌توانند آن را تغییر دهند.

این روش همچنین برای افرادی که نسبت به عوارض جانبی خالکوبی دائم نگران هستند، می‌تواند گزینه فوق العاده‌ای باشد. مهمترین مزایای خالکوبی موقت شامل موارد زیر است:

  • مقرون به صرفه است.
  • اعمال کردن آن آسان است.
  • به راحتی می‌توان آن را پاک کرد.
  • نیازی به تصمیم گیری و تعهد بلند مدت ندارد.
  • بدون درد است.
  • عوارض جانبی نداشته و برای کودکان ایمن است.

کلام آخر

تتوهای موقت به سادگی روی پوست اعمال می‌شوند و هیچ دردی ایجاد نمی‌کنند. اگر فردی پوست بسیار حساس داشته باشد، ممکن است مقداری خارش و ناراحتی ایجاد شود، اما به غیر از آن، خالکوبی موقت کاملاً بدون درد است.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا