وکالت

بهترین وکیل حضانت کیست؟ وظایف و مزایای داشتن وکیل حضانت

یکی از حیاتی ترین و مهم‌ترین مسئله برای هر فرد در هنگام طلاق، حضانت فرزند است. بسیاری از افراد نگران این هستند که بعد از طلاق خود تکلیف بچه های آنها چه می شود و یا بچه با چه کسی قرار است زندگی کند. وکیل حضانت به شما کمک می کند تا این موضوع به بهترین حالت ممکن برای شما حل شود. اگر شما نیز با این مسائل و چالش ها روبرو هستید، تا انتهای این مقاله با ایرانیجو همراه شوید تا اطلاعاتی کافی و مفیدی را در این زمین کسب کنید.

بهترین وکیل حضانت

وکیل حضانت فرزند به وکیل پایه یک دادگستری گفته می شود که به شکل تخصصی در حوزه چگونگی حضانت فرزندان فعالیت دارد. بر اساس قانون حضانت فرزند کمتر از ۷ سال اگر مادر درخواست دهد، به مادر داده میشود. و مادر میتواند تا سن 7 سالگی از فرزند پسر و دختر مراقبت کند.

وکیل حضانت کیست؟ و چه وظایفی دارد؟
وکیل حضانت کیست؟ و چه وظایفی دارد؟

حوزه حضانت امروزه به یکی از پر چالش ترین مسائل در وکالت تبدیل شده است. فرزندان کوچک ترین و آسیب پذیر ترین عضو خانواده هستند که طلاق والدین بر روی او و شرایط زندگی اش تاثیرات بسیار زیادی دارد. فردی که حضانت فرزند را قبول می کند در ابتدا باید با وظایف خود آشنا باشد و آنها را تمام و کمال انجام دهد. وکیل حضانت برای گرفتن فرزندتان به شما کمک می کند زیرا بسیار مهم است که بچه ها در کنار چه کسی بزرگ شوند.

 تامیین هزینه تحصیل، هزینه خوراک و پوشاک فرزند و همچنین پر کردن جای خالی یکی دیگر از والدین برای آنها کار به نسبت سختی است. زیرا تمام آینده این فرزند به شما و نحوه تربیت تان بستگی دارد.

وکیل حضانت کیست؟

به وکیل هایی که دوره تحصیلات حقوقی خود را به طور کامل گذرانده اند و دارای پروانه وکالت می باشند. آنها می توانند حوزه حضانت را انتخاب کرده و به طور تخصصی تنها روی این مدل پروندها کار کنند. 

بسیاری از افراد به دلیل سنگین بودن این موضوع سال ها رنج های بسیاری را تحمل می کنند، تا مبادا حضانت فرزندانشان را از آنها بگیرند. اما امروزه با وکیل حضانت می توانید در بهترین و به صرفه ترین حالت حضانت فرزند خود را دریافت کنید و زندگی بسیار شادی را در کنار آنها برای خود بسازید.

ویژگی‌های وکیل حضانت 

گرفتن حضانت فرزند یک پروسه به نسبت سخت و پر چالش است و شما به تنهایی از پس این مسئله بر نمی آیید. پس برای این کار به یک وکیل بسیار خوب و کاردرست نیاز دارید. 

مرتبط:   مهریه چیست؟ آشنایی با انواع مهریه و 24 قانون جدید مَهر

وکیل شما باید با تمامی قوانین حضانت و طلاق آشنا باشد. تا بتواند شما در این مسیر دشوار همراهی کند و پرونده را به نفع شما تمام کند. در ادامه با ابرخی از ویژگی های آنها آشنا می شویم تا در انتخاب خود دچار اشتباه نشوید.

  • پیگیری منظم و مداوم پرونده
  • داشتن صداقت و متعهد بودن به پرونده
  • برخورداری از شجاعت و درایت لازم برای دفاع از موکل
  • آشنا به  روند طی شدن پرونده و دارای سوابق موفق در پرونده های حضانت
  • مطلع کردن موکل در تمامی مراحل

سعی کنین برای پرونده خود وکیلی را انتخاب کنید که تمام ویژگی های بالا را داشته باشد، زیرا داشتن این ویژگی ها از عوامل مهم برای به نتیجه رسیدن پرونده شما می باشد. پس در انتخاب وکیل حضانت خود بسیار دقت کنید.

حضانت فرزندان با کیست؟

اکنون می خواهیم بدانیم در حالت ملی حضانت فرزندان با چه کسی است و بچه بعد از طلاق بای با چه کسی زندگی کند. طبق قانون و ماده 1179 و 1168 قانون مدنی حضانت کودکان در ابتدا طبق توافق والدین انتخاب می شود. یعنی پدر و مادر باهم مشورت کرده و به صورت توافقی تکلیف حضانت بچه را مشخص می کنند. اما اگر توافق بین دو فرد شکل نگیرد، آنگاه شما نیاز به وکیل و دادگاه دارید.

سن خروج از دایره حضانت

در این قانون می گوید حضانت فرزندان، چه پسر و چه دختر تا سن 7 سالگی با مادر می باشد. اما بعد از این سن، حضانت دختران تا سن 9 سالگی و پسران تا 15 سالگی برای پدر است. بعد از عبور آنها از این سنین، فرزند شما خود تصمیم می گیرد که چه کسی را برای ادامه زندگی اش انتخاب کند.

در چه حالتی حضانت به مرد تعلق نمی گیرد؟

دادگاه قبل از صدور حکم حضانت و تشخیص آن در ابتدا شرایط هر دو والدین را بررسی می کند. اگر مرد خانواده دچار موارد زیر باشد، حضانت بعد از 7 سالگی نیز به آن تعلق نمی گیرد.

  • عدم صلاحیت اخلاقی
  • اعتیاد به مواد مخدر و داروهای روان‌گردان
  • عدم تمکن مالی 
  • داشتن مشکلات اخلاقی

در چه حالتی حضانت به زن تعلق نمی گیرد؟

بعد از 7 سالگی فرزندان تها در صورتی که توافق بین دو والدین انجام شود مادر میتواند حضانت فرزندان را دریافت کند. یا در صورتی که پدر صلاحیت نگهداری از فرزندان را نداشته باشد.

مرتبط:   نفقه چیست؟ شامل چه مواردی مشود؟ انواع نفقه✔️ قانون وجوب

البته شرایط دیگری نیز وجود دارد که باعث میشود مادر حتی آن 7 سال نیز نتواند حضانت فرزندان را داشته باشد و دادگاه حضانت را به پدر بدهد. این ویژگی ها باعث بروز این مشکل می شود:

  • داشتن بیماری های روانی و اختلالات عصبی
  • اعتیاد به مواد مخدر و داروهای روانگردان
  • نداشتن صلاحیت اخلاقی و یا سوءاستفاده کودک
  • تنبیه جسمانی و آزار کودک

مزایای داشتن وکیل حضانت

حضانت مسئله و چالش بسیار بزرگی برای تمام افرادی است که می خواهند طلاق بگیرند و از همسر خود جدا شوند. زیرا این پرونده یکی از حساس ترین مورد هایی است که نیاز به یک وکیل کار درست و کاربلد دارد. 

خوبی داشتن وکیل این است که پرونده شما تمام و کمال به وکیل تحویل داده می شود. و وظیفه آن این است که برای گرفتن حضانت به شما کمک کند.

 وکیل حضانت توانایی تغییر آینده فرزندان شما را دارد. زیرا بسیار مهم است که فرزند شما با چه کسی و در چه محیطی بزرگ می شود. پس در گرفتن وکیل کوتاهی نکنید و بهترین و کاربلد ترین وکیل را برای خود انتخاب کنید.

وکیل حضانت یک فرد باتجربه و کاربلد است. که سال های زیادی در این زمینه فعالیت کرده است و میتواند شما را در این مسیر سخت همراهی کند. این وکیل ها دارای آگاهی و تجربه بیشتری نسبت به شما دارند. آنها می توانند پرونده شما را به راحتی در زمانی بسیار کوتاه تر از حالت نرمال حل کنند.

آنها برای شما تمامی دادخواست ها و شکایت هایتان را ثبت می کنند. در این حالت نیازی به رفت و آمد و بدو بدو کردن شما و سر و کله زدن با کار های اداری نمی باشد. 

به شما پیشنهاد میکنم حتما قبل از تنظیم دادخواست و شکایت های خود حتما با وکیل مشورت کنید. زیرا ممکن است یک سریع اشتباهات کوچک و بزرگ انجام دهید که به نفع پرونده شما نباشد.

مزایای مهم

علاوه بر تمامی مزایا و ویژگی های خوبی که در رابطه با داشتن وکیل حضانت وجود دارد. مزایای دیگری نیز دارد.

  • سریع تر شدن روال حل شدن پرونده
  • صرفه جویی در هزینه ها
  • رسیدن به نتیجه دلخواه و برد در پرونده
  • رها شدن از رفت و آمد های پی در پی
  • رها شدن از استرس های دادگاه
  • دفاع از حق و حقوق شما در دادگاه
  • طی کردن پروسه های پیگیری پرونده بدون نیاز به حضور شما
مرتبط:   بهترین وکیل استرداد جهیزیه کیست؟ وظایف و مزایای داشتن آن

وظایف وکیل حضانت

همانطور که گفتیم پرونده های مربوط به حضانت فرزند بسیار طولانی و پر کار هستند. و بهتر است برای حل کردن آنها از یک وکیل مجرب و کاربلد کمک بگیرید.

برای دادگاه بسیار مهم است که حضانت فرزند را به چه کسی بدهد زیرا این امر در آینده آن بچه بسیار تاثیر گذار می باشد. دادگاه و کشور برای حقوق کودکان بسیار ارزش قائل می باشد. به همین دلیل است که قانع کردن قاضی پرونده برای دادن حضانت به شما کار بسیار دشوار و پر چالشی می باشد.

وکیل در ابتدا باید به شما یک مشاوره کامل بدهد. و ویژگی ها و رزومه کاری خود، یعنی پرونده های قبلی و سابقه کاری خود را به شما ارائه دهد. تا شما بتوانید به آن اعتماد کنید و این پرونده حساس خود را به آنها بسپارید.

این وکیل باید تجربه و آگاهی کامل را در مورد قوانین و ضابطه های حضانت داشته باشد. بتواند شرح کوتاهی از روند پرونده را برای شما توضیح دهد.

وظایف خیلی مهم

وکیل حضانت باید به شرح شرایط شما به طور کامل گوش دهد. و به شما بگوید که چه کمبود ها و کم و کاستی های در پرونده و دادخواست های خود دارید. او باید درباره مواردی مانند:

  1. میزان حقوق و درآمد شما
  2. وضعیت زندگی
  3. سلامت کامل روانی و جسمی

و بسیاری از موارد دیگر را از شما سوال کند و به طور کامل از شرایط شما آگاه شود.

وظیفه اصلی این وکیل دفاع از شما در دادگاه و به نفع شما در اوردن نتیجه آن می باشد. همچنین او باید با همسر شما نیز ارتباط بگیرد و تایم هایی را  در هفته و یا ماه مشخص کند که بعد از گرفته شدن حضانت، فرزند بتواند بدون هیچ مشکل قانونی والدین خود را ملاقات کند و با آن کمی وقت بگذراند.

یکی دیگر از وظایف وکیل، گرفتن و تعیین کردن مواردی مانند هزینه زندگی فرزند، حق داشتن پاسپورت و یا خارج شد ن از کشور و یا بسیاری از موارد دیگر نیز می باشد.

کلام آخر

در صورت جدایی والدین، حضانت فرزندان یک مسئله چالش برانگیز است. در قانون مسائل متعددی در خصوص سلب حضانت و یا گرفتن حضانت بچه ها در نظر گرفته شده است. اگر تمایل به پیروزی در این نوع پرونده ها را دارید حتما از وکیل حضانت کمک بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا