پکیج

پکیج برقی چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

این نوع پکیج ها به عنوان یک سیستم گرمایشی پر طرفدار در بین کاربران شناخته می شود. پکیج برقی با توجه به نوع سیستم، شباهت بسیار زیادی به سیستم موتورخانه مرکزی دارد؛ و این گونه می توان عنوان کرد که جایگزین آنها شده است.

وظیفه این نوع پکیج ها تبدیل نمودن جریان برق به گرما است که این کار توسط المنت های گرم کننده آن انجام می شود، و وجود آن در منازل مسکونی برای گرم کردن سیستم گرمایشی و آب مصرفی است.

پکیج برقی
پکیج برقی

عملکرد پکیج برقی

پکیج های برقی برای گرم کردن آب از المنت ها استفاده می نمایند که این المنت ها انرژی خود را از برق دریافت می کنند. پس از گرم شدن آب توسط المنت دستگاه، آب داغ از طریق گردش آن در لوله های گرمایش از کف، رادیاتور و فن کویل باعث گرم شدن محیط می گردد.

اگر از پکیج برقی استفاده میکنید و برای رفع مشکلات آن به دنبال تعمیرکار حرفه ای هستید، به تعمیرات پکیج در کرج مراجعه کنید.

در پکیج های برقی نیازی به استفاده از دودکش نیست و به همین علت انعطاف بالایی در نصب دارد و شما برای مکان نصب آن انتخاب آزادتری می توانید داشته باشید.

انواع پکیج های برقی

به صورت کلی این نوع پکیج ها به 2 دسته زمینی و برقی تقسیم می شوند:

پکیجهای زمینی: این نوع پکیج ها به دلیل اشغال فضای زیاد مناسب آپارتمان ها و خانه های با متراژ پایین نیست و این پکیج ها مناسب خانه هایی است که از متراژ بالاتری برخوردار هستند.

 پکیج های برقی: این نوع پکیج ها اندازه ای کوچک و ظاهری زیبا دارند که شما می توانید آنها را برای انواع خانه ها استفاده نمایید. این نوع پکیج به دلیل مجزا و مستقل بودن آن برای هر واحد توانسته است طرفداران زیادی را به خود جذب نماید

مزایای پکیج برقی

در قسمت قبلی شما را با پکیج های برقی و انواع مختلف آن آشنا کردیم. این نوع پکیج ها دارای مزایا و فواید ی هستند که می خواهیم به بررسی آنها بپردازیم

  • طراحی شیک
  • امکان کنترل فشار آب
  • قیمت مناسب
  • کیفیت ساخت زیاد
  • سازگار با محیط زیست
  • دود کم و خطر انفجار کم
  • صدای کم پکیج های برقی
  • هزینه نگهداری کم پکیج گرمایشی
  • بازدهی بالای گرمایشی
  • ابعاد کوچک پکیج گرمایشی

 طراحی شیک

پکیج های برقی دارای طراحی مدرن و بسیار شیکی هستند و همین موضوع باعث شده تا پکیج های دیواری و زمینی ظاهر بدی را در آشپزخانه ایجاد نکنند و برخلاف آن بتوان در طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه از آنها استفاده کرد.

مرتبط:   بهترین تعمیرکار پکیج در همدان ✔️【لیست 10 تایی】⭐ سرویس تخصصی

امکان کنترل نمودن فشار آب

یکی دیگر از مزیت های پکیج برقی توانایی تنظیم و کنترل فشار آب در آن است. شما می توانید با کنترل گردن فشار آب و به حداقل رساندن مصرف انرژی، در بهینه سازی انرژی صرفه جویی کنید.

این نوع ویژگی باعث افزایش امنیت دستگاه شما خواهد بود و عدم تنظیم فشار آب می تواند در تامین آب گرم مصرفی و مدار گرمایشی اختلال ایجاد نماید و باعث افزایش یا کاهش بیش از حد دمای آب در محیط و آب مصرفی گردد.

قیمت مناسب

تمام نیاز های خانه برای تامین آب گرمایشی و آب گرم مصرفی می تواند توسط پکیج های برقی به راحتی فراهم گردد. این نوع پکیج ها در واحدهای صنعتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد، و نسبت به عملکردی که این دستگاه با سایر تجهیزات گرمایشی دارد از قیمت مناسب تری برخوردار است.

نصب این پکیج ها به مراتب خیلی راحت تر از پکیج های دیگر است و برای نصب آن نیازی به بررسی هوا و استفاده از دودکش ندارید، و این امر می تواند باعث کاهش هزینه های اضافه شما در نصب پکیج گردد.

کیفیت ساخت زیاد

در پکیج های برقی چه از نوع زمینی یا دیواری از قطعات و مواد درجه 1 و با بهترین کیفیت استفاده شده است، که این نوع پکیج ها به راحتی و زود به زود خراب نمی شوند.

این پکیج ها مجهز یک بدنه فلزی جهت محافطت از قطعات داخلی دستگاه است. ساخت این نوع محافظ از بهترین فلزات بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

سازگار با محیط زیست

حفظ محیط زیست در دنیای امروز از اهمیت زیادی برخوردار است و باید روش زندگی خود را در جهتی قرار دهیم تا کمترین مشکلی را برای محیط زیست ایجاد نشود.

این نوع پکیج ها در مقایسه با پکیج های دیگر سازگاری بیشتری را با محیط زیست دارد؛ به این دلیل که برای تامین آب گرم برای مصرف کننده نیازی به استفاده از سوخت های فسیلی نداشته، و همین موضوع باعث می شود تا آسیب کمتری به محیط زیست برسد.

این نوع پکیج ها به عنوان سبزترین سیستم ها در حوزه گرمایشی شناخته می شوند.

صدای کم پکیج های برقی

بسیاری از افراد ترجیح می دهند که لوازم برقی منزلشان در حین کار صدای کمتری را ایجاد نماید. این نوع پکیج ها می تواند مطابق با خواسته شما باشند. پکیج های برقی حین فعالیت صدای کمتری را تولید می نمایند.

مرتبط:   تعمیر پکیج در بندرعباس ✔️【لیست 10 تایی】⭐ سرویس تخصصی

در صورتی که قصد خرید پکیج دیواری بی صدا را دارید پکیج های برقی می توانند بهترین گزینه برای انتخاب شما باشند.

پایین بودن هزینه نگهداری پکیج های برقی

در سیستم های گرمایشی برای اطمینان از عملکرد درست پکیج ها نیاز به سرویس های دوره ای و سالیانه است. اما در خصوص پکیج های برقی این مورد صدق نمی کند این نوع پکیج ها هیچ نیازی به سرویس یا تعمیرات دوره ای ندارند. یکی از قابلیت هایی که این نوع پکیج ها دارند عدم مسدودی آنها در صورت غیرفعال بودن آنها است که میتوان استفاده راحت و آسانی از این نوع پکیج ها داشت. این عوامل در هزینه ها و نگهداری آن می تواند تا حدود زیادی تاثیر گذار باشد و از این لحاظ بسیار اقتصادی و کاملا قرون به صرفه است.

بازدهی بالای گرمایشی

یکی از مزایای این پکیج ها در مقایسه با سایز تجهیزات گرمایشی بازدهی گرمایشی بالای آن است. این نوع پکیج ها دارای راندمان بسیار بالای 95 % هستند. طراحی این سیستم ها به گونه ای است، که هیچ انرژی گرمایی از بین نمی رود و تمام آن صرف تامین آب گرم سیستم های گرمایشی و آب مصرفی می گردد.

ابعاد کوچک پکیج گرمایشی

امروزه اکثر خانه های مسکونی دارای متراژ کمی هستند و به همین علت این حجم و اندازه می تواند به عنوان یک مزیت بزرگ و مشخصه عالی محسوب گردد.

پکیج های برقی فضای بسیار کمی را میگیرد و به راحتی می توان در هر مکانی بدون اینکه فضای زیادی را اشغال نماید نصب گردد. بعضی از این نوع پکیج ها به قدری کوچک هستند که به راحتی می توان آنها را در آشپزخانه و در داخل کابینت ها جای داد.

معایب پکیج های برقی

این نوع پکیج در کنار مزایا و معایبی که دارد می تواند معایبی را نیز به همراه داشته باشد. این معایب عبارتند از:

  • مصرف زیاد برق
  • خاموشی دستگاه با قطع شدن برق
  • پایین بودن میزان تنوع
  • عدم کارایی در محیط های بزرگ
  • خطر برق گرفتگی برای مصرف کننده

مصرف زیاد برق

با مقایسه تعرفه گاز و برق می توان به این نتیجه رسید که پکیج های گازی مصرف کمتری نسبت به پکیج های برقی دارند.

مرتبط:   پکیج فن دار و پکیج بدون فن چه تفاوت هایی باهم دارند؟

استفاده مداوم از این نوع پکیج ها می تواند در افزایش هزینه های برق شما نسبت به قبل تاثیر گذار باشد، که مقدار کمی از این اختلاف هزینه می تواند با راندمان بالای دستگاه جبران شود. به این دلیل که این نوع پکیج ها در کوتاه ترین زمان ممکن می توانند آب گرم مورد نیاز شما را تامین کنند. ولی باز هم هزینه های پرداختی شما در مقایسه با سیستم گرمایشی گازسوز بیشتر خواهد شد.

خطر برق گرفتگی برای مصرف کننده

این نوع پکیج ها چه از نوع دیواری یا زمینی می تواند مانند سایر لوازم برقی برای مصرف کننده خطرناک باشد و فرد را دچار برق گرفتگی نماید. این اتفاق ممکن است برای شما پیش آمده باشد، که با تماس دست به بدنه پکیج متوجه جرقه ریزی نه به صورت خطرناک آن شده اید.

برای جلوگیری و پیشگیری از این خطرات لازم است که شما به صورت مداوم و دوره ای کل پکیج و اتصالات آن را بررسی کنید خطر برق گرفتگی را به حداقل ممکن برسانید.

خاموشی پکیج همراه با قطع شدن برق

در پکیج های برقی وابسته بودن دستگاه برای عملکرد باعث می شود تا کل دستگاه با قطع شدن برق از کار بیفتد و پکیج خاموش شود.

با از کار افتادن دستگاه تولید آب گرم هم متوقف شده و محیط خانه نیز سرد می گردد و تا زمانی که برق وارد دستگاه نشود پکیج نمی تواند هیچ عملکردی را برای گرم کردن آب انجام دهد.و فقط با وصل شدن مجددا برق می تواند به فعالیت خود ادامه دهد. این عیب به عنوان یکی از اصلی ترین و مهم ترین معایب پکیج برقی محسوب می شود.

غیر قابل استفاده در محیط های بزرگ این نوع پکیج ها به دلیل مصرف برق بالایی که دارند برا ی محیط های پر مصرف برق و محیط های بزرگ مناسب نیستند.

قدرت برق در مقایسه با سایر سوخت ها بسیار کمتر بوده و در برآورده کردن نیازهای شخصی افراد نمی تواند کارایی داشته باشد.

اگر قصد خرید یک سیستم گرمایشی برای یک محیط بزرگ و با مصرف آب بالا هستید این پکیج نمی تواند انتخاب درستی برای شما باشد.

نتیجه گیری

در این مقاله از ایرانیجو به بررسی کامل پکیج برقی پرداختیم و انواع مختلف آن را شرح دادیم، و مزایا و معایب این نوع پکیج ها را به صورت کامل بررسی کردیم.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا