پکیج

نصب پکیج، آموزش مراحل نصب و نکات مهمی که باید رعایت شود

نصب پکیج یکی از مهمترین مهارت‌ها و خدمات تاسیساتی پر کاربرد در سال‌های اخیر به شمار می‌رود. با وجود اینکه مراحل نصب پکیج پیچیدگی‌های زیادی ندارد، اما رعایت نکات ایمنی در آن بسیار با اهمیت است. در صورتی که علاقه‌مند هستید تا با مراحل نصب پکیج آشنایی پیدا کنید، این مقاله ایرانیجو را تا انتها دنبال کنید.

دلایل اهمیت نصب پکیج

پكيج نوعی دستگاه گرمايشي است که آب گرم مورد نیاز، جهت تامین گرمایش محیط و مصارف روزانه را به واسطه رادیاتورها فراهم می‌کند.

آموزش نصب پکیج دیواری
آموزش نصب پکیج دیواری

در سال‌های اخیر شاهد این موضوع هستیم، که بخاری‌های قدیمی جای خود را به پکیج‌های دیواری داده‌اند. و از آنجایی که مهارت نصب پکیج بسیار کاربردی شده است، افراد علاقه‌مند به دنبال کسب این مهارت وارد بازار کار شده‌اند.

نصاب پکیج

نصاب پکیج شخصی است که با گذراندن دوره آموزشی لازم، در زمینه نصب و تعمیرات پکیج مهارت‌های لازم را کسب کرده است. البته برای بدست آوردن این تخصص حتما لازم نیست، که شما دوره‌های آموزشی آن را طی کنید.

گاهی یک نصاب پکیج تمامی مهارت‌های مورد نیازش را از طریق تجربی کسب می‌کند. شناخت قطعات و نحوه کار پکیج، مهمترین چیزی است که یک نصاب باید از آن آگاه باشد.

این آگاهی می‌تواند از بروز حوادث و خطرات احتمالی در هنگام نصب پکیج جلوگیری به عمل آورد.

مراحل نصب پکیج

پکیچ‌های دیواری گرما و راحتی را برای منازل ما فراهم می‌سازند. برای راه اندازی این پکیج ها، لازم است که مراحل نصب آن به ترتیب انجام شود. یکی از مهمترین مواردی که فرد نصاب باید از آن شناخت داشته باشد، آشنایی با قطعات و نحوه کار پکیج است.

مرتبط:   تعمیر پکیج در اراک ✔️【لیست 10 تایی】⭐ سرویس تخصصی

عده‌ای بر  این گمانند که مراحل نصب پکیج کار بسیار ساده‌ای بوده و با اطلاعات بسیار  کم نیز امکان پذیر است. اما واقعیت این‌است که که راه اندازی پکیج کاری کاملا تخصصی است، و لازم است توسط افراد آموزش‌دیده انجام شود. در ادامه می‌خواهیم نصب پکیج را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح دهیم.

  1. مشخص کردن مکان نصب پکیج
  2. اتصال لوله آب
  3. اتصال لوله گاز
  4. نصب دودکش
  5. متصل کردن پکیج به برق و باز کردن ورودی آب
  6. هواگیری پکیج

مرحله یک: مشخص کردن مکان نصب پکیج

اولین مرحله جهت نصب و راه اندازی پکیج این‌است که، با توجه به شرایط ساختمان محل نصب آن را مشخص کنیم. گاهی امکان نصب پکیج در آشپزخانه وجود ندارد، بنابراین مجبور به راه اندازی آن در تراس منزل می‌شویم.

در صورتی که قصد دارید پکیج را در تراس نصب کنید، خروجی دودکش باید بیشتر از 3.5 متر  از کولر آبی فاصله داشته باشد. از طرف دیگر برای جلوگیری از یخ زدگی، از جعبه محافظ پکیج استفاده شود.

دقت داشته باشید که محل نصب پکیج نباید رطوبت داشته باشد و کاملا تراز باشد.

اولین مرحله جهت نصب پکیج قرار دادن پایه نگهدارنده دستگاه (شابلون) بر روی دیوار است. شابلون پکیج بایستی به وسیله پیچ‌های استاندارد بر روی دیوار محکم شود، که تراز بودن پایه‌ها در آن بسیار مهم است.

ارتفاع مناسب برای نصب پکیج دیواری، 120 سانتی متر از کف و با فاصله 10 سانتی متری از کابینت و دیوار است.

مرحله دو: اتصال لوله آب

بعد از  متصل کردن دستگاه بر روی دیوار، لازم است تا لوله آب را به آن متصل سازیم. بسیار مهم است که قبل از آبگیری پکیج، از استحکام آن بر روی دیوار مطمئن شویم.

مرتبط:   بهترین تعمیرکار پکیج در اصفهان ✔️【لیست 10 تایی】⭐ سرویس تخصصی

در صورتی‌که دستگاه به درستی متصل نشده باشد، ممکن است سبب سنگینی و سقوط آن در زمان آبگیری شود.

مرحله سوم: اتصال لوله گاز

مرحله بعدی متصل کردن لوله گاز با استفاده از شیلنگ‌های استاندارد و با قطر مناسب است. بعد از اتصال شیلنگ گاز آن را به وسیله بست‌های فلزی محکم کرده و محل اتصال را جهت جلوگیری از نشتی گاز تست می‌کنیم.

مرحله چهار: نصب دودکش

این مرحله یکی از مهمترین مراحل نصب پکیج بوده، که باید طبق رعایت استانداردهای لازم انجام شود. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم، استفاده از دودکش با قطر مناسب است.

در انتخاب قطر دودکش دقت داشته باشید که اندازه آن، باید از قطر خروجی کلاهک مخروطی بزرگ‌تر باشد. در صورتی‌که پکیج دیواری شما بدون فن باشد، حداقل قطر آن باید 15 سانتی متر باشد.

دودکش در خارج سازی گازهای تولید شده در اثر احتراق نقش بسیار مهمی دارد. کلاهک دودکش باید به شکل H باشد و زیاده از حد طولانی نباشد. جهت نصب کلاهک H باید به گونه‌ای باشد، که بر جریان باد غالب شود و باد در میان آن نپیچد.

اطراف کلاهک دودکش باید کاملا باز بوده و حداقل 80 سانتی متر از کف پشت بام بالاتر باشد. همچنین بهتر است که جدار خارجی دودکش عایق بندی شود. و نکته مهم آخر این است که پیش از راه اندازی پکیج، از عملکرد درست دودکش مطمئن شوید.

مرتبط:   فلوسوئیچ پکیج چیست؟ عیب یابی، تعمیر و یا تعویض فلوسوئیچ

مرحله 5: متصل کردن پکیج به برق و باز کردن ورودی آب

بعد از اتصال کلید محافظ برق، لازم است که شیر ورودی آب باز شود. با انجام این کار میزان فشار بار داخل منبع، توسط یک گیج اندازه‌گیری نمایان می‌شود. درجه مناسب در حدود 1.5 الی 2 است.

مرحله 6 : هواگیری پکیج

جهت هواگیری پکیج لازم است، که دستگاه در وضعیت زمستان قرار بگیرد. با این کار آب در داخل شوفاژ جریان پیدا کرده و هواگیری دستگاه انجام می‌شود. بهتر است که در زمان هواگیری فشار آب درون پکیج بین 1.5 الی 2 نگهداشته شود.

مهمترین نکات در هنگام نصب پکیج

برای نصب صحیح پکیج لازم است که یکسری نکات را مد نظر قرار دهید. اولین نکته این‌است که از دودکش‌های آکاردئونی استفاده نکنید، چرا که ممکن است از لحاظ ایمنی برایتان خطر ساز شوند.

نکته بسیار مهم دیگر که می‌تواند عمر مفید پکیج را افزایش دهد، استفاده از دستگاه فیلتر آب است. اگر آب محل زندگی شما دارای املاح باشد، این کار می‌تواند از تشکیل رسوبات آب در پکیج جلوگیری کند.

برای قرار دادن فشار بار دستگاه بر روی مقدار 1.5، باید از شیر پرکن پکیج کمک بگیرید. این قطعه معمولا با رنگ مشکی و آبی در قسمت زیرین دستگاه تعبیه شده است.

برای اعمال تنظیمات مورد نظر، باید شیر پرکن را در جهت راست حرکت داده و آن را ببندید. بعد از قرار دادن فشار بار دستگاه بر روی میزان موردنظر ، می‌توانید پکیج را روشن کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا