آموزش باریستا در تهران، دوره حضوری و کلاس تخصصی باریستا
در حال حاضر دورههای تخصصی برای آموزش باریستا در تهران در حال برگزاری است، تا اشخاصی که به کار باریستا علاقه مند هستند در آن شرکت کرده و به صورت حرفهای آموزش ببیند. اگر به این شغل علاقه مند هستید با ایرانیجو همراه باشید تا شما را با دوره آموزش باریستا در تهران آشنا کنیم.
آموزش باریستا در تهران مناسب چه کسانی است؟
این آموزش برای کسانی مناسب است که به تهیه و سرو نوشیدنیهای گرم و سرد علاقه داشته و بتوانند به راحتی با مشتری ارتباط برقرار کند. یک باریستا کار حرفه ای باید بتواند به سرعت نوشیدنیها را با بهترین کیفیت سرو کرده و اصول بهداشتی را نیز رعایت کند.
اکادمی اسلیپ کافی
📌 آموزشگاه تخصصی در محدوده خیابان تهران
- ☎️ شماره تماس: 09121750437
- 📱 موبایل: 09121750437
برای شرکت در دوره تخصصی آموزش باریستا در اکادمی اسلیپ کافی همین الان با شماره درج شده تماس بگیرید.
بهترین دوره باریستا در محدوده تهران، زیر نظر اساتید مجرب و حرفه ای.
آموزش باریستا در تهران مناسب افرادی است که دقت بالایی داشته و به جزئیات توجه میکنند.
همچنین سخت کوش هستند و به طور همزمان قادر به انجام چندین کار نیز میباشند.
توجه داشته باشید که شغل باریستا مناسب کسانی است که قادر به رعایت نظافت در حین کار و ارتباط موثر با مشتری بوده تا بتواند نوشیدنی مورد نظر مشتری با بهترین کیفیت سرو کند.
اگر به فکر پیشرفت شغلی خود هستید و میتوانید نوشیدنیهای گرم کشورهای مختلف را بر اساس طبع و سلیقه مشتری سرو کنید، پس دوره آموزش باریستا در تهران مناسب شماست.
برای اینکه به باریستای حرفهای تبدیل شوید باید تمامی دانش پایهای و همچنین مهارتهای مورد نیاز را در دوره آموزش عملی و تئوری یاد بگیرید.
توجه داشته باشید که فقط یادگیری تئوری در این زمینه کافی نیست و باید حتما به صورت عملی نیز مشغول تمرین و تکرار در این حرفه شوید.
با توجه به این که در حال حاضر مدارک دانشگاهی مانند گذشته اعتبار خاصی ندارند پس میتوان با سرمایه گذاری و یادگیری یک حرفه مانند باریستا در این زمینه پیشرفت کرد.
البته لازم به ذکر است که برای فراگیری این حرفته باید به شغل باریستا علاقه داشته باشید و همچنین می توانید در این زمینه خلاقیت به خرج دهید. شما میتوانید بدون نیاز به تحصیلات و یا مدرک خاصی در این دوره شرکت کرده و به یک باریستا کار حرفهای تبدیل شوید.
دوره باریستا حرفه ای محدوده تهران
با فراگیری آموزش باریستا و شرکت در دوره باریستا، یک مهارت بین المللی را یاد گرفته اید. لازم به ذکر است که شما میتواند با یادگیری مهارت باریستا در هر جای دنیا که باشید کسب درآمد کنید.
سرفصل دوره باریستا و دم آوری در تهران
- مزرعه تا فنجان
- جغرافیای قهوه
- آشنایی با مزارع قهوه
- فرآیند جداسازی هسته از میوه
- شناخت تخصصی دو نژاد عربیکا و ربوستا
- موقعیت جغرافیایی و تاثیر المان ها در عطر و طعم
- شیمی دان سبز و تغییر دولوپینگ دان رست و شیمی دان رست
- تئوری دست و المان های اصلی
- واکنش های شیمیایی دست و تاثیر هر یک در عطر و طعم
- پروفایل برشته کاری
- تاثیر ROR در عطر و طعم و ماهیت دان
- انواع برشته کاری و تاثیر آن
- دیفکت شناسی و آشنایی با مفاهیم صنعت قهوه
- استرکشن و استخراج و عصاره گیری درست و شیمی عصاره
- شیمی آب
- شناخت ابزار اکسترکشن و پاور
- دومینت شیر و قهوه
- کالیبریشن و ادجاست کردن
- شناخت اسیدهای قهوه
- شناخت اصولی اسپرسوبار و آیتم های شیر و قهوه
- شیمی شیر
- درک حسی از اکسترکشن و استخراج درست
- شناخت کلی ابزارهای دم آوری قهوه
- تفاوت متدهای دم آوری قهوه
- آموزش کامل انواع روش های عصاره گیری
- شناخت انواع عوامل تاثیر گذاری
ویژگیهای یک دوره خوب باریستا
یک دوره خوب و جامع باریستا باید ویژگیای زیر را داشته باشد:
- امکانات و تجهیزات مناسب و بروز
- سرفصلهای دقیق و با جزئیات
- ظرفیت محدود کلاس
- فرصتی برای تمرین عملی اصول باریستایی
- اساتید مسلط به اصول باریستا و آشنا با زوایای مختلف کار
- ایجاد فرصت برای ادامه کار در این زمینه
- اعتبار کافی مدرک ارائه شده برای مهاجرت و کار در کشورهای دیگر
باریستا شخصی است که وظیفه سرو و تهیه تمامی نوشیدنیهای سرد و گرم قهوه مبنی بر اسپرسو را در کافی شاپها برعهده دارد. سرو اسپرسو و قهوه مهمترین مهارت یک باریستا به شمار میرود. با این حال باریستا موظف است نوشیدنیهای گرم مانند دمنوش را نیز تهیه و سرو کند. پیشنهاد میکنیم مقاله مربوط باریستا کیست را مطالعه کنید تا با وظایف باریستا کار بیشتر آشنا شوید.
مهارت های به دست آمده بعد از شرکت در دوره آموزشی باریستا
پس از شرکت در دوره آموزش باریستا میتوانید کسب و کار شخصی خود را راه اندازی کرده و یا در کافی شاپها، هتلها، رستورانها و همچنین مراکز تفریحی استخدام شوید. علاوه بر آن میتوانید در کافههای سیار که در مراکز و مناطق پر تردد هستند نیز مشغول به کار شوید.
اگر نیازی به کار کردن در این زمینه ندارید و صرفا به این رشته و تهیه انواع نوشیدنی علاقه مند هستید، پس از شرکت در این دوره میتوانید تمامی نوشیدنیهای گران قیمت که در کافه سرو میشوند را با طعمی بهتری و هزیتهای کار در خانه سرو کنید؛ و از نوشیدن آن نهایت لذت را ببرید.
همچنین میتوانِد این نوشیدنیها را برای دوستان و خانواده خود نیز سرو کنید.
مهارت های به دست آمده بعد از شرکت در دوره آموزشی باریستا
پس از شرکت در دوره آموزش باریستا مهارتهای زیر را کسب میکنید:
- آشنایی با شغل باریستا و راههای موفق شدن در این شغل
- معرفی تاریخچه و پیدایش شغل باریستا
- یادگیری انواع دانه قهوه و اصول دم کردن آنها به روشهای مختلف
- یادگیری تهیه و سرو قهوه ترک، لاته، فرانسه، اسپرسو و غیره
- آموزش تزیین قهوه با شیر
- معرفی ترفندهای مدیریت مشتری و انجام چند کار به صورت همزمان
- آشنایی با انواع دستگاههای قهوه ساز و کار با آنها
- آشنایی با نکات بهداشتی ضمن کار و تمیز کردن دستگاهها
جمع بندی
در این مقاله گفتیم که شغل باریستا مناسب چه افرادی است و ویژگیهای یک دوره آموزش باریستا در تهران به همراه مهارتهای به دست آمده بعد از شرکت در این دوره را ذکر کردیم.