تکنولوژی

استعلام سیم کارت با کد ملی (ایرانسل، همراه اول، رایتل)

در حالت کلی، استعلام سیم کارت برای زمانی است که شخص می خواهد بداند از تعداد سیم کارت هایی که در اختیار دارد و در مخابرات به ثبت رسیده اند، چه تعداد از آن ها به نام خود شخص، و چه تعداد به نام افراد دیگری است. در ایرانیجو به بررسی روشهای استعلام سیمکارت می پردازیم.

آموزش روش های استعلام سیم کارت با کد ملی
آموزش روش های استعلام سیم کارت با کد ملی

استعلام سیم کارت

امروزه یکی از نیاز های اساسی انسان ها تلفن همراه و سیم کارت است. افراد مختلف ممکن است از سیم کارت های مختلفی بر اساس نوع زندگی و کاری که دارند، استفاده کنند. ولی ممکن است بعد از گذر زمان به علل گوناگون و حتی نامعلوم بی استفاده، رها و یا مفقود شوند.

باید این نکته را در نظر داشت که اگر از سیم کارتی استفاده نمی شود، و یا به آن نیازی نیست، بهتر از نسبت به مسدود سازی و یا سلب امتیاز آن اقدام نمود. 

ولی در حالت کلی، استعلام سیم کارت برای زمانی است که شخص می خواهد بداند از تعداد سیم کارت هایی که در اختیار دارد و در مخابرات به ثبت رسیده اند، چه تعداد از آن ها به نام خود شخص، و چه تعداد به نام افراد دیگری است.

برای این کار نیاز است به سامانه ی استعلام سیم کارت رجوع کرده، و در صورتی که سیم کارتی با نام شما وجود داشت ولی شما آن را در اختیار نداشتید، یعنی بدون اطلاع شما به ثبت رسیده، می توانید آن را مسدود کنید. برای این کار حتما به آموزش غیرفعال کردن سیم کارت مراجعه کنید.

مرتبط:   آموزش پیدا کردن کد IMEI گوشی موبایل ✔️ IMEI یا سریال گوشی چیست؟

استعلام سیم کارت با استفاده از کد ملی یا شماره موبایل امکان پذیر است.

روش های استعلام سیم کارت های ایرانسل (Irancell)، همراه اول (Mci) و رایتل (Rightel)

در حالت کلی سه روش برای استعلام گرفتن از سیم کارت وجود دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

  • استعلام تعداد سیم کارت از طریق سامانه استعلام خطوط
  • استعلام سیم کارت از طریق پیامک به شماره های 3000150 و 300050491
  • استعلام سیم کارت از طریق اپلیکیشن و کد های دستوری

استعلام تعداد سیم کارت از طریق سامانه استعلام خطوط

برای این کار و اطلاع از تعداد سیم کارت ها باید مراحل زیر را انجام داد:

  1. مراجعه به آدرس اینترنتی mobilecount.cra.ir
  2. تایید قوانین سامانه استعلام سرویس های مشترکین
  3. وارد کردن نوع شناسه هویتی خود مثل کد ملی، شماره گذرنامه، کد آزمایش، کد پناهندگی یا کد هویت
  4. وارد کردن شماره موبایل 
  5. بررسی تعداد سیم کارت های ثبت شده از طریق پیامک تحت عنوان CRA.ir
  6. اقدام برای مسدود سازی سیم کارت های غیر قابل استفاده و یا اقدام نشده و یا تماس با اپراتور برای رفع مشکل در صورت عدم دریافت پیامک

 استعلام سیم کارت از طریق شماره‌های 3000150 و 300050491

برای این کار تنها نیاز است کد ملی خود را به یکی از شماره های نام برده شده در بالا، ارسال کرده، تا از تعداد سیم کارت هایی که به نام خود ثبت شده است را استعلام و بررسی کنید.

مرتبط:   ربات ChatGPT چیست؟ آموزش استفاده از هوش مصنوعی چت جی پی تی

استعلام سیم کارت از طریق اپلیکیشن و کد های دستوری

در این روش نیاز است مراحل زیر طی شود:

  • افرادی که مشترک سیم کارت های ایرانسل هستند، باید وارد اپلیکیشن “ایرانسل من” شوند، که از آن طریق نام مالک اصلی سیم کارت فعال بر روی موبایل قابل مشاهده خواهد بود. روش دیگر برای سیم کارت های ایرانسل استفاده از کد دستوری #80* است.
  • افرادی که جزو مشترکین همراه اول هستند، باید وارد اپلیکیشن “همراه من” شوند، و از طریق  آن نام مالک اصلی دستگاه را روی موبایل مشاهده کنند.
  • افرادی که مشترک سیم کارت های رایتل هستند نیز می توانند از اپلیکیشن “رایتل من” استفاده کنند و از طریق  آن نام مالک اصلی دستگاه را روی موبایل مشاهده نمایند. روش دیگر برای استعلام در این سیم کارت، استفاده از کد دستوری #211* است.

باید این نکته را در نظر داشت که اگر برای استعلام تعداد سیم کارت ها اقدام کرده اید، برای اقدام مجدد نیاز است 10 روز از استعلام قبلی گذشته باشد.

همچنین استعلام سیم کارت های دائمی و اعتباری هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و به یک شکل عمل می شود.

سخن نهایی

در حالت کلی، استعلام سیم کارت برای افرادی که دارای سیم کارت های متعدد و یا مفقود شده هستند مناسب است. این کار هم به اطلاعات شما در زمینه ی مالکیت آن ها کمک می کند که به راحتی بتوانید آن ها را مدیریت، و در بعضی مواقع مسدود کنید، و هم از اتفاقات احتمالی مثل سوء استفاده از نام شما و ثبت شدن جرم یا تخلف به نام شما ممکن است برایتان دردسر شود، جلوگیری می کند. پس می توان با استفاده از روش های ارائه شده، از تعداد سیم کارت های ایرانسل، همراه اول و رایتل استعلام گرفت.

مرتبط:   آموزش سوزاندن سیم کارت (ایرانسل، همراه اول، رایتل)

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا