روستای درک کجاست؟ به درک یعنی چه؟ بررسی نقشه، مساحت و آب و هوا
یکی از خاص ترین مکان های کشور ایران، روستای درک است که در نزدیکی شهر چابهار در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است. این منطقه بر خلاف اسمش بسیار زیبا و دیدنی و سالانه گردشگران زیادی را جذب خود کرده است. در ادامه با ایرانیجو به معرفی کامل این مکان می پردازیم.
روستای درک کجاست؟
درک واقع در زرآباد شهرستان کنارک، در نزدیکی به شهر چابهار و استان سیستان و بلوچستان است. این روستای زیبا بین بندرعباس و بندر چابهار قرار دارد که این موقعیت مکانی بسیار خاص می باشد. اگر طرفدار ساحل، دریا و منظره های رویایی هستید، حتما به این مکان زیبا سفر کنید.
درک چابهار نقشه
در تصویر زیر لوکیشن درک قابل مشاهده است که با کلیک روی آن میتوانید آن را واضح تر و دقیق تر مشاهده کنید.
فاصله تهران تا درک
از پایتخت کشور تا این روستای جذاب حدود 1770 کیلومتر وجود دارد که آن را می توانید هم به صورت هوایی و هم زمینی طی کنید. اگر با ماشین شخصی بهواید این مسافت را رانندگی کنید، حدود 24 ساعت زمان می برد. اما اگر سفر هوایی را انتخاب کنید، حدود 2 ساعت زمان میبرد تا به فرودگاه کنارک برسید.از فرودگاه کنارک تا درک نیز حدود 135 کیلومتر وجود دارد که باید با ماشین آن را طی کنید.
قطار هایی نیز وجود دارد که هزینه سفر شما را کم کرده و شما را به سرعت به این منطقه برساند. از شهر های کرمان، زاهدان و بندر عباس به چابهار قطار وجود دارد.
فاصله روستای درک تا چابهار
از چابهار تا روستای درک 170 کیلومتر مربع مسافت وجود دارد که فقط باید با ماشین طی شود. مسیر آن کمی پیچ و خم داشته و باید از سمت کهیر زرآباد و سپس درک برسید. طی کردن این مسافت حدود 2 تا 3 ساعت زمان می برد.
ساحل درک
جذاب ترین و دیدنی ترین جاذبه ی روستای درک، ساحل آن است که از تمیزترین و صاف ترین سواحل کشور است. این ساحل یکی از منطق انگشت شمار در جهان است که بسیار شفاف بوده و درون آن هیچ گونه زباله ای دیده نمی شود. قدم زدن و یا شنا کردن در نقطه ای که محل تلاقی دریای عمان با اقیانوس هند است، بسیار لذت بخش خواهد بود.
شن های نرم و بی نظیر، نخل های بلند و صخره های سنگی عظیم، منظره ای بینظیر و دیدنی را مقابل چشمان شما به تصویر می کشد. در واقع شما در این منطقه می توانید محل به هم پیوستن دریا با کویر را نیز ببینید که این موضوع یکی از پدیده های عجیب طبیعی در تمام دنیا است. شن و ماسه های سفید این منطقه کاربرد درمانی داشته و برای درمان بسیاری از درمان های ماهیچه ای نیز به کار می رود.
اگر به این روستا سفر کردید و به ساحل درک رفتید، حتما تماشای طلوع و غروب خورشید را در برنامه خود قرار دهید.
فاصله ساحل درک تا چابهار
این ساحل زیبا نیز 170 کیلومتری منطقه آزاد غرب چابهار، جاده ترانزیتی بندر کنارک به بندر جاسک است. یعنی با ماشین چیزی بین 2 تا 3 ساعت زمان لازم دارید تا از چابهار به این ساحل زیبا برسید.
سفر به روستای درک
یکی از ناشناخته ترین و خاص ترین دیدنی های شهر چابهار، روستای درک است. این روستا بسیار بکر و ناشناخته است و توسط انسان های بسیار کمی بازدید شده است. به همین دلیل امکانات رفاهی و اقامتی درون آن به نسبت دیگر مکان های توریستی کمتر است.
اقامتگاه های موجود در این روستا، به صورت بومی توسط ساکنان آن طراحی شده اند. از همین رو تعداد کمی هستند پس اگر می خواهید به آن سفر کنید، حتما از قبل اقامتگاه خود را رزرو کنید. البته در سال های اخیر صنعت گردشگری در این مکان رونق گرفته است و توریست ها کمک بسیاری به اقتصاد آن کرده اند.
با این وجود هنوز بسیار از امکانات مانند رستوران در آن ساخته نشده است و اقامتگاه ها و بومی های آن برای گردشگران آشپزی می کنند. البته این این کمبود امکانات برای شما عزیزان آزار دهنده نخواهد بود، زیرا مردمان این روستا آنقدر خونگرم و مهربان هستند که شما همچی را فراموش خواهید کرد. حتما از آنها بخواهید که برایتان ماهی شوریده درست کنند تا طعم بی نظیر آن را تجربه کنید.
کمپینگ در روستای درک
اکر برای اقامت خود در روستای درک، قصد زدن کمپ و چادر را دارید، به شما اطمینان میدهم که تجربه ای بی نظیر خواهید داشت. کویر این روستا در شب یک منظره ی بسیار خاص و دیدنی را از آسمان و ستاره ها به شما هدیه می دهد که در تمام عمرتان هرگز چیزی شبیه به آن را مشاهده نکرده اید.
علاوه بر آن سافاری، شتر سواری و موتور سواری نیز از تفریحات کویر این منطقه است که می توانید آن را تست کنید.
آب و هوا
در واقع روستای درک در شهر چابهار و استان سیستان بلوچستان واقع شده است. این استان در بخش جنوبی کشور است و دارای آب و هوایی گرم و خشک می باشد. درک بسیار کویری بوده و در آن به ندرت بارش باران دیده می شود. اما در کل هوای منطقه مطلوب و معتدل است و تنها در تابستان ها گرمایی شدید پیدا می کند.
هوای بهاری در کل سال در این شهر جریان دارد که علت آن نیز باد های خنک اقیانوس هند است. پس بهترین زمان سفر برای سفر به این منطقه از اواسط پاییز تا اوایل بهار است.
بومیان روستای درک
مردم بومی که در این روستا ساکن هستند، اغلب بلوچی بوده و به زبان آنها صحبت می کنند. حتی گوشش برخی از قدیمی های آنها نیز لباس های محلی بلوچی است. این لباس ها بسیار خاص و زیبا بوده که با پارچه های رنگارنگ و سوزن دوزی شده طراحی شده است. البته مردان معمولا لباس های ساده و سفید با شلوار های گشاد لیفه دار می پوشند.
برو به درک یعنی چه
جمله معروفی که همه ما در زندگی ای مان شنیده ایم، برو به درک است. اکنون می خواهیم بدانیم معنا و مفهوم این جمله در اصل چیست؟ ریشه این جمله درک است که نام یک روستا در شهر چابهار و استان سیستان و بلوچستان است. این منطقه کویری بوده و امکانات رفاهی بسیار کمی دارد برای همین در گذشته سفر به آن و حیات در آنجا کار بسیار سختی بوده است. از همین رو این جمله و کنایه شکل گرفته است.
کلام آخر
روستای درک یکی از معروف ترین جاذبه های استان سیستان و بلوچستان است که در بین مردم بسیار شهرت پیدا کرده است. این روستا بومی بوده و اکثر مردم برای تفریح در کویر های آن کمپ می زنند و از زیبایی های آن لذت می برند. اگر شما عزیزان نیز به این منطقه سفر کرده اید، خاطرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.